COMMUNICATIE
Een POP3/IMAP-account toevoegen
COMMUNICATIE

Een POP3/IMAP-account toevoegen

1. Tik in het beginscherm op > Mail.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als dit de eerste keer is dat u een e-mailaccount in Post toevoegt, tikt u op Overige (POP3/IMAP) in het scherm Een mail provider zoeken.
    • Als u reeds een e-mailaccount in Mail hebt toegevoegd, tikt u op bovenin het scherm, waarna u op Nieuwe account tikt. Tik als het scherm Een mail provider zoeken zichtbaar is, op Overige (POP3/IMAP).
  3. Voer uw E-mailadres en het Wachtwoord voor de e-mailaccount in en tik op Volgende.
  4. Als het gewenste accounttype niet in de database van de telefoon voorkomt, wordt u gevraagd om meer details op te geven.
  5. Typ de naam van de account en uw naam en tik op Instellen voltooien.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire