Tweeten op de telefoon
APPS EN OPTIES

Tweeten op de telefoon

Peep is een Twitter™ client waarmee u met uw telefoon kunt "twitteren". Tweets lezen en posten, directe berichten verzenden en ontvangen, zoeken naar nieuwe Twitter-gebruikers om te volgen, en dat alles vanaf uw telefoon.Tweeting op uw telefoon.
Als u zich niet hebt aangemeld bij uw Twitter-account toen u de telefoon voor het eerst inschakelde, moet u de aanwijzingen op het scherm volgen om u aan te melden bij uw Twitter-account.
Tik in het beginscherm op > Peep. Peep opent met het tabblad Alle Tweets. U kunt naar de andere tabbladen gaan om mentions, recthstreekse berichten of favoriete tweets te bekijken.
  • Tik op iemands foto of naam om profieldetails en al zijn of haar tweets te bekijken.
  • Houd een tweet ingedrukt om een optiemenu te openen om te antwoorden, een rechtstreeks bericht te sturen, te retweeten enzovoort.

Een tweet verzenden

1. Tik in het tabblad Alle tweets van het scherm Peep op "What’s happening?".
  2. Typ uw tweet.
  3. Voeg een foto of locatie aan de tweet toe.
    • Tik op om een foto uit Galerij of Camera naar uw standaard foto-site te sturen en de koppeling naar de foto in de tweet te plaatsen.
    • Op tikken om uw locatie in de tweet op te nemen. U kunt een koppeling naar de kaart, de naam van uw locatie of de coördinaten van uw positie toevoegen.
  4. Tik op Update.

Te volgen Twitter-gebruikers zoeken.

1. Druk in het scherm Peep op de knop ZOEKEN.
  2. Typ de zoekcriteria en tik op .
  3. Tik in de lijst met zoekresultaten op de Twitter-gebruiker die u wilt volgen.
  4. Druk op MENU en tik op Volgen.

Een Twitter-gebruiker niet meer volgen

1. Tik in het scherm Peep op de Twitter-gebruiker die u niet meer wilt volgen.
  2. Druk op MENU en tik op Volgen beëindigen.

Een rechtstreeks bericht zenden

U kunt alleen een rechtstreeks bericht sturen naar iemand die u volgt.
  1. Druk in het venster Peep op MENU en tik op Nieuw bericht.
  2. Tik in het veld Aan en typ de naam. Terwijl u typt, verschijnen de namen van de Twitter-gebruikers die overeenkomen met wat u typt. Tik op de naam als u deze ziet.
  3. Typ het bericht en tik vervolgens op Update.
U kunt ook een rechtstreeks bericht sturen vanaf het tabblad Alle Tweets of Rechtstreeks bericht. Houd in het tabblad Alle Tweets of Rechtstreeks bericht de persoon ingedrukt aan wie u een rechtstreeks bericht wilt sturen en tik op Rechtstreeks bericht verzenden in het menu.

Peep-opties instellen

Druk in het venster Peep op MENU en tik op Meer > Instellingen. U kunt de volgende opties instellen:
Accountinstellingen Meld u af bij uw Twitter-account.
Algemene instellingen Kies of u de schermnaam of de echte naam wilt weergeven van de mensen die u volgt.
Verzenden en ontvangen Stel de frequentie in voor het zoeken naar nieuwe tweets en geef het aantal te downloaden tweets op.
Services Stel uw site voor het delen van foto's, de fotokwaliteit, locatieopties en URL-inkorthoost op.
Meldingsinstellingen Selecteer wanneer en hoe u een melding wilt ontvangen.

De widget Twitter toevoegen

Voeg de widget Twitter toe om tweets vanaf het beginscherm te verzenden en volgen.
  1. Tik in het beginscherm op > Widget > Twitter.
  2. Tik op de stijl voor de widget en tik op Selecteren.
  3. Sleep de widget naar een lege ruimte in het beginscherm en laat los.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire