Uw accounts beheren
Instellingen & Services

Uw online accounts beheren

Algemene synchronisatie-instellingen wijzigen

1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Instellingen > Accounts & synchronisatie-instellingen.
  2. Selecteer of wis de volgende:
    Achtergrondgegevens Als dit is geselecteerd, kunnen toepassingen online accountgegevens verzenden en ontvangen, ook als u ze op dit moment niet gebruikt.
    Automatische synchronisatie Als deze optie is geselecteerd, kunnen toepassingen het synchronisatieschema gebruiken dat in de accountinstellingen is vastgelegd. Als de optie leeg is, moet u handmatig accounts synchroniseren.

Een account handmatig synchroniseren

1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Instellingen > Accounts & synchronisatie-instellingen.
  2. Tik op de account die u wilt synchroniseren.
  3. Tik op Nu synchroniseren.

Accountinstellingen wijzigen

U kunt instellingen wijzigen zoals de frequentie van de synchronisatie en de soorten gesynchroniseerde informatie, de soorten meldingen die u ontvangt, en de manier waarop accountgegevens worden getoond.
  1. Tik op de account die u wilt bewerken.
  2. Bewerk de instellingen van de account.

Een account verwijderen

U kunt een account verwijderen zodat ook alle daaraan gekoppelde informatie van de telefoon wordt verwijderd, zoals berichten, contacten of instellingen. Door een account te verwijderen, verwijdert u geen informatie van de online-dienst zelf.
Opmerking:U kunt sommige accounts niet verwijderen, zoals de eerste Google-account, behalve door alle persoonlijke gegevens van uw telefoon te wissen met een harde reset. Zie voor aanwijzingen hiervoor De telefoon herstarten of de fabrieksinstellingen terugzetten
  1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Instellingen > Accounts & synchronisatie-instellingen.
  2. Tik op de account die u wilt verwijderen.
  3. Tik op Account verwijderen en bevestig dat u de account wilt verwijderen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire