Synchroniseren met een Microsoft Exchange ActiveSync-account

Synchroniseren met een Microsoft Exchange ActiveSync-account

U kunt slechts één Microsoft Exchange ActiveSync-account op uw telefoon toevoegen. U kunt synchroniseren met Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 2 (SP2) of later.
  1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Instellingen > Accounts & synchronisatie-instellingen.
  2. Tik op Account toevoegen > Exchange ActiveSync.
  3. Typ de details van de Exchange ActiveSync account en tik op Volgende. Uw bedrijfs-Exchange Server moet auto-detect ondersteunen opdat de telefoon de Exchange ActiveSync account automatisch kan instellen. Als uw bedrijfs Exchange Server auto-detect niet ondersteunt, moet u de instellingen voor uw Exchange Server handmatig invoeren nadat u op Volgende hebt geklikt. Vraag de beheerder van de Exchange Server naar de details.
  4. Selecteer de soorten informatie die u wilt synchroniseren en tik op Setup voltooien.