Een account voor een sociaal netwerk toevoegen
Instellingen & Services

Een account voor een sociaal netwerk toevoegen

Als u het instellen van uw sociale netwerkaccount (zoals Facebook, Twitter of Flickr) hebt overgeslagen toen u de telefoon de eerste keer inschakelde, kunt u zich nu aanmelden voor deze accounts via de instellingen van de telefoon.

1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Instellingen > Accounts & synchronisatie-instellingen.
  2. Tik op Account toevoegen en vervolgens op het type account dat u wilt toevoegen.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de gegevens voor de account op te geven.
Uw sociale netwerkaccount wordt toegevoegd aan de lijst in het scherm Accounts en synchronisatie. Afhankelijk van de instellingen van de account is het mogelijk dat de nieuwe account direct met uw telefoon synchroniseert.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire