COMMUNICATIE
Een SMS-bericht zenden
COMMUNICATIE

Een SMS-bericht zenden

Als u het maximale aantal tekens voor een tekstbericht hebt overschreden, wordt het bericht als één enkel bericht bezorgd maar als meerdere berichten gefactureerd.
 1. Tik in het beginscherm op > Berichten.
 2. Tik in het scherm Alle berichten op Nieuw bericht.
 3. Vul een of meer ontvangers in. U kunt:
  • Typ het telefoonnummer in het veld Aan. Druk na elk telefoonnummer op Enter.
  • Typ de eerste paar letters van de naam van een contact of de eerste cijfers van een mobiel nummer. Tijdens het typen worden alle overeenkomende namen met telefoonnummers uit de lijst met contacten getoond. Tik op een naam of op een telefoonnummer.
  • Tik op en selecteer de telefoonnummers van de contacten aan wie u het bericht wilt sturen. U kunt ook groepen met contactpersonen als ontvangers selecteren. Tik op OK als u alle ontvangers hebt geselecteerd.
 4. Tik in het vak met de tekst tik om op te stellen en typ het bericht.
 5. Tik op Verzenden om het bericht direct te verzenden of druk op VORIGE om het als concept op te slaan. Zie voor het openen en bewerken van een conceptbericht Doorgaan met een conceptbericht.
Opmerking: Uw tekstbericht wordt automatisch omgezet naar een multimediabericht als u een e-mail-adres in het veld Aan hebt opgegeven, een onderwerp hebt getypt, een bijlage hebt toegevoegd of een bijzonder lang bericht hebt samengesteld.
 
mensen vonden dit bruikbaar
Selecteer een probleem in de lijst:
316
be-nl
61
*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire
Bedankt!
VERWANTE ARTIKELS