Contacten vanaf uw oude telefoon overzetten

Met Bluetooth eenvoudig contacten vanaf uw oude telefoon overzetten naar uw HTC Wildfire. Afhankelijk van het model van de oude telefoon, kan de HTC Wildfire u ook toestaan om andere soorten gegevens over te zetten, zoals items in de agenda.
  1. Tik in het beginscherm op > Gegevens overbrengen.
  2. Tik in het scherm Gegevens overbrengen op Volgende.
  3. Schakel op de oude telefoon Bluetooth in en maak de telefoon zichtbaar.

Tik op Hoe schakel ik Bluetooth in? voor een paar tips als u niet weet hoe u dat moet doen.

4. Tik op Volgende om door te gaan. De HTC Wildfire schakelt Bluetooth automatisch in en gaat op zoek naar Bluetooth-apparaten.
  5. Selecteer uw oude telefoon in de lijst met apparaten en tik op Volgende. Vervolgens probeert de HTC Wildfire automatisch een koppeling te maken met uw oude telefoon.
  6. Schuif het mededelingenvenster open (zie Het meldingenvenster openen) en tik op de melding voor het koppelen van Bluetooth. Daarna verschijnt het beveiligingswachtwoord.
  7. Typ dit wachtwoord op de oude telefoon of bevestig het.
  8. Klik in het keuzevakje Contacten (en in die van andere soorten gegevens die u wilt importeren) en tik op Volgende.
  9. Tik op Gereed als de HTC Wildfire klaar is met het importeren van de gegevens.