Pictogrammen voor toepassingen en andere snelkoppelingen aan het beginscherm toevoegen

Pictogrammen voor toepassingen en andere snelkoppelingen aan het beginscherm toevoegen

Plaats pictogrammen voor toepassingen op het beginscherm zodat u toepassingen sneller kunt openen. U kunt ook snelkoppelingen toevoegen aan instellingen en aan specifieke informatie zoals bladwijzers voor webpagina's, een telefoonnummer en een afspeellijst aan het beginscherm toevoegen.
  1. Ga naar het deel van het beginscherm waar ruimte is voor een snelkoppeling. Zie Beginscherm als u wilt weten hoe dat moet.
  2. Tik op of houd dit op het beginscherm ingedrukt. Het optiemenu Toevoegen aan Begin verschijnt.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Tik op Programma en selecteer een toepassing om het pictogram daarvan te bewerken.
    • Tik om een snelkoppeling aan een instelling of aan informatie toe te voegen, op Snelkoppeling en selecteer het type informatie of instelling.
Om een toepassingspictogram toe te voegen aan het beginscherm kunt u ook op tikken om het scherm Alle toepassingen te openen en vervolgens een programmapictogram indrukken. Zonder uw vinger op te tillen, sleept u het pictogram naar een lege plek van het beginscherm en laat u het los.