De achtergrond wijzigen

De achtergrond van het beginscherm voorzien van uw favoriete foto is een snelle en eenvoudige manier om uw telefoon een fris uiterlijk te geven. Bekijk de verzameling achtergronden op uw telefoon of maak een keuze uit foto's die u met de camera hebt gemaakt.
  1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Achtergrond.
  2. Kies of u de achtergrond wilt vervangen van het beginscherm of van het vergrendelscherm.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    Android-achtergronden (Alleen beginscherm.) Selecteer een voorgeïnstalleerde achtergrond en tik op Achtergrond instellen.
    HTC-achtergronden Selecteer een voorgeïnstalleerde achtergrond en tik op Achtergrond instellen.
    Galerij Selecteer een foto die u met de camera hebt genomen of naar de geheugenkaart hebt gekopieerd. Snijd de foto bij en tik op Opslaan.
Nadat u de achtergrond van het beginscherm of het vergrendelscherm hebt gewijzigd, kunt u het opslaan als de scene die u hebt gemaakt of als nieuwe scene. Zie hiervoor Uw telefoon met scenes personaliseren