De beltoon veranderen

Maak een keuze uit de beschikbare beltonen op uw telefoon.
  1. Druk in het begin scherm op MENU en tik op Instellingen.
  2. Tik op Personaliseren > Standaard beltoon.
  3. Tik op de beltoon die u wilt gebruiken. De beltoon wordt kort afgespeeld wanneer u deze selecteert.
  4. Tik op OK.

U kunt ook beltonen of songs kopiëren of downloaden naar de geheugenkaart van uw telefoon en er een als beltoon kiezen. Zie Bestanden naar en vanaf de geheugenkaart kopiëren als u wilt weten hoe u bestanden naar uw geheugenkaart moet kopiëren.

Beltonen of nummers die u downloadt of naar uw geheugenkaart kopieert, worden niet automatisch toegevoegd aan het keuzemenu voor beltonen. U moet naar de toepassing Muziek gaan en een beltoon of nummer op de geheugenkaart als beltoon instellen.