De HTC Wildfire S resetten
Instellingen & Services

De HTC Wildfire S resetten

Zet de fabrieksinstellingen terug om de oorspronkelijke staat van de HTC Wildfire S te herstellen zoals deze was voor u hem voor het eerst inschakelde.

Als u uw HTC Wildfire S weggeeft of de HTC Wildfire S heeft een probleem dat u niet kunt oplossen, kunt u de fabrieksinstellingen terugzetten (ook wel harde reset genoemd). Het terugzetten van de fabrieksinstellingen is niet iets dat u zomaar even moet doen. Al uw gegevens en aangepaste instellingen worden definitief verwijderd, evenals alle toepassingen die u hebt gedownload en geïnstalleerd. Maak een back-up van alle gegevens en bestanden die u wilt bewaren voordat u de fabrieksinstellingen terugzet.

Via instellingen de fabrieksgegevens herstellen

De handigste manier om de fabrieksinstellingen terug te zetten is via de instellingen.

1. Druk in het beginscherm op , en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op SD-kaart en telefoongeheugen > Terugzetten op fabrieksinstellingen.
  3. Tik op Telefoon resetten en vervolgens op Alles wissen.

Fabrieksgegevens herstellen met de hardware-knoppen

Als u de HTC Wildfire S niet kunt inschakelen of u kunt niet bij de instellingen komen, kunt u de fabrieksinstellingen nog altijd terugzetten met de hardware-knoppen op de HTC Wildfire S.

1. Verwijder de batterij, wacht een paar seconden en plaats de batterij terug.
  2. Houd de knop Volume omlaag ingedrukt en druk even de AAN/UIT-knop in.
  3. Wacht tot het scherm met de 3 Android-afbeeldingen verschijnt en laat vervolgens de toets Volume omlaag los.
  4. Druk op Volume omlaag om FABRIEKSINSTELLINGEN HERSTELLEN te kiezen en druk vervolgens op AAN/UIT.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s