Je HTC Wildfire S herstarten
Instellingen & Services

Je HTC Wildfire S herstarten

Als de HTC Wildfire S trager is dan gewoonlijk, een applicaties niet op de juiste manier werkt, of de HTC Wildfire S niet meer reageert, kun je proberen om de HTC Wildfire S te herstarten om te zien of dat het probleem oplost.

1. Als het beeldscherm is uitgeschakeld, druk je op de knop AAN/UIT om dat weer in te schakelen.
  2. Ontgrendel het scherm.
  3. Houd de AAN/UIT-knop ingedrukt en tik op Herstarten.
  4. Wanneer om bevestiging wordt gevraagd, tik je op Herstarten.
    Opmerking: Als deze stappen niets doen, kun je de batterij verwijderen en terugplaatsen en de HTC Wildfire S inschakelen om hem te herstarten.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s