Geheugen beheren
Instellingen & Services

Geheugen beheren

Beschikbaar telefoongeheugen controleren

1. Druk in het beginscherm op , en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Sd-kaart en telefoongeheugen. Het beschikbare telefoongeheugen wordt onder het gedeelte Intern telefoongeheugen weergegeven.

De beschikbare ruimte op de geheugenkaart controleren

1. Druk in het beginscherm op , en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Sd-kaart en telefoongeheugen. De totale en beschikbare ruimte op de geheugenkaart worden onder het gedeelte SD-kaart weergegeven.

De toepassingscache en gegevens wissen

1. Druk in het beginscherm op , en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Toepassingen > Toepassingen beheren.
  3. Tik op het tabblad Alle op een toepassing.
  4. Tik in het scherm op Gegevens wissen en/of op Cache wissen.

Toepassingen van derden verwijderen

Toepassingen die vooraf reeds op de HTC Wildfire S waren geïnstalleerd, kunt u niet verwijderen.
  1. Druk in het beginscherm op , en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Toepassingen > Toepassingen beheren.
  3. Tik in het tabblad Gedownload op de toepassing die u wilt verwijderen.
  4. Verwijderen.

Toepassingen naar en vanaf de geheugenkaart kopiëren

Verplaats gedownloade toepassingen naar de geheugenkaart als het interne geheugen op de HTC Wildfire S vol raakt. Of, als de geheugenkaart vol raakt, kunt u ook toepaasingen van de geheugenkaart naar de het interne geheugen verplaatsen.
Opmerking: U kunt alleen toepassingen verplaatsen die niet vooraf op de HTC Wildfire S zijn geïnstalleerd.
  1. Druk in het beginscherm op , en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Toepassingen > Toepassingen beheren.
  3. Tik in het tabblad Gedownload op de toepassing die u wilt verwijderen.
  4. Tik op Verplaatsen naar SD-kaart of op Verplaatsen naar telefoon.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s