Een ander apparaat met uw computer synchroniseren
Instellingen & Services

Een ander apparaat met uw computer synchroniseren

U kunt van telefoon verwisselen als u meer dan één apparaat hebt om te synchroniseren.
  1. Sluit een ander apparaat op uw computer aan en zet HTC Sync op om het te herkennen.
  2. Klik op het apparaat dat u wilt instellen of synchroniseren. Het venster Apparaat verschijnt waarin u de synchronisatie-instellingen voor dit apparaat kunt vastleggen.
Klik als u naar een ander apparaat wilt wisselen om te synchroniseren, op Apparaten en klik op de naam of afbeelding van het apparaat.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s