De synchronisatie instellen

U kunt de soorten bestanden en informatie kiezen die u tussen uw HTC Wildfire S en computer wilt synchroniseren.

Synchronisatieopties voor Muziek instellen

Haal de nummers die u op uw computer afspeelt naar uw HTC Wildfire S over. Als u afspeellijsten hebt gemaakt in iTunes of Windows Media Player, kunt u deze eveneens synchroniseren.
Opmerking: U kunt audiobestanden met de volgende indelingen synchroniseren: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, en *.wma.
  1. Klik in het apparaatvenster op Muziek en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Muziek inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en HTC Wildfire S wilt opnemen.
  2. Selecteer Muziekbestanden synchroniseren van en klik op Toevoegen.
  3. Selecteer de map die uw audiobestanden bevat en klik op OK.
  4. Selecteer Muziekbestanden van iTunes en Windows Media Player synchroniseren als u iTunes of Windows Media Player op uw computer gebruikt, en selecteer de afspeellijsten die u wilt synchroniseren met de HTC Wildfire S.

Synchronisatieopties voor Galerij instellen

U kunt automatisch foto's en video's synchroniseren tussen de HTC Wildfire S en een computer.
Opmerking: U kunt audiobestanden met de volgende indelingen synchroniseren:
  • Foto's: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, en *.png.
  • Video's: *.3gp, *.3g2, *.mp4, en *.wmv.
  1. Klik in het apparaatvenster op Galerij en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Galerij inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en HTC Wildfire S wilt opnemen.
  2. Selecteer Met het apparaat gemaakte foto's naar de pc kopiëren om automatisch de foto's van uw camera tijdens de synchronisatie naar de computer te kopiëren. Foto's en video's van de geheugenkaart worden opgeslagen in de map \Mijn Foto's\Device Camera Shots op uw computer.
  3. Selecteer Foto's en video's op de pc synchroniseren uit en klik op Toevoegen.
  4. Selecteer de map die uw multimediaestanden bevat en klik op OK. Alle aan deze map toegevoegde ondersteunde foto- en videobestanden worden tijdens de synchronisatie naar de geheugenkaart gekopieerd.

Synchronisatieopties voor Agenda instellen

De HTC Wildfire S kan afspraken en evenementen met uw agenda synchroniseren in Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 of Outlook 2007) of Windows Agenda.
  1. Klik in het apparaatvenster op Agenda en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Agenda inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en HTC Wildfire S wilt opnemen.
  2. Selecteer de toepassing waarmee u de agenda wilt synchroniseren.
  3. Kies vanaf welk punt u de synchronisatie van de agenda wilt starten.
  4. Selecteer als conflicterende informatie wordt gevonden op de HTC Wildfire S en op de computer welke informatie u wilt bewaren.
Opmerking: Alleen de agendavelden die op de HTC Wildfire S ondersteund worden, worden gesynchroniseerd.

Synchronisatieopties voor Contacten instellen

Synchroniseer contacten op de HTC Wildfire S met uw Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 of Outlook 2007), Outlook Express of Windows Contacten op uw computer.

Als u contacten vanaf uw SIM-kaart wilt synchroniseren, moet u deze eerst naar de HTC Wildfire S opslag importeren.

1. Klik in het apparaatvenster op Mensen en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Contacten inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en HTC Wildfire S wilt opnemen.
  2. Selecteer de toepassing waarmee u uw contacten wilt synchroniseren.
  3. Selecteer als conflicterende informatie wordt gevonden op de HTC Wildfire S en op de computer welke informatie u wilt bewaren.
Opmerking: Alleen de contactvelden die op de HTC Wildfire S ondersteund worden, worden gesynchroniseerd.

Synchronisatieopties voor Bladwijzers instellen

Synchroniseer bladwijzers van de browser tussen de HTC Wildfire S en een computer.
Belangrijk: Als u Google Chrome of Firefox Internet browser gebruikt en u hebt ervoor gekozen om deze te synchroniseren met de HTC Wildfire S, moet u eerst alle browservernster sluiten voodat u gaat synchroniseren.
  1. Maak met uw favoriete webbrowser op uw computer een map favorieten met de naam HTC bookmarks. Zorg er voor dat u uw favoriete bladwijzers in deze map opslaat zodat u ze met uw HTC Wildfire S kunt synchroniseren.
  2. Klik op HTC Syncop het apparaatvenster, klik op Bladwijzers en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Bladwijzers inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en HTC Wildfire S wilt opnemen.
  3. Selecteer de webbrowser die de bladwijzers bevat om met uw HTC Wildfire S te synchroniseren.
Opmerking: Als conflicterende informatie is gevonden op zowel de HTC Wildfire S als de computer, bewaart HTC Sync de informatie van de computer.

Synchronisatieopties voor Documenten instellen

U kunt bestanden en documenten van uw computer met de HTC Wildfire S synchroniseren. U kunt ook e-mailbijlagen die u op de geheugenkaart van uw HTC Wildfire S hebt opgeslagen met uw computer synchroniseren.
Opmerking:
  • Om een document op uw HTC Wildfire S te openen, moet u over de passende toepassing beschikken.
  • Om e-mailbijlagen te synchroniseren die op de geheugenkaart zijn opgeslagen, moet u een Exchange ActiveSync of POP3/IMAP e-mailaccount instellen van de toepassing Mail op de HTC Wildfire S.
  1. Klik in het apparaatvenster op Documenten en klik op de knop Aan. Synchronisatie van Documenten inschakelen betekent dat u deze categorie telkens bij het synchroniseren van uw computer en HTC Wildfire S wilt opnemen.
  2. Selecteer Alle gedownloade maildocumenten naar pc synchroniseren om e-mailbijlagen te synchroniseren die u op de geheugenkaart hebt opgeslagen.
  3. Selecteer PC-documenten synchroniseren met en klik op Toevoegen.
  4. Selecteer een map die de documenten bevat welke u met uw HTC Wildfire S wilt synchroniseren en klik op OK.
E-mailbijlagen van de geheugenkaart worden opgeslagen in de map \My Documents\ op uw computer. Documenten van uw computer worden opgeslagen in de map \My Documents op uw geheugenkaart.