Kennismaken met de werkruimte
Instellingen & Services

Kennismaken met de werkruimte

In het scherm Apparaat kunt u uw synchronisatie-opties instellen, algemene informatie over de HTC Wildfire S bekijken, de gebruikte en vrije ruimte op de geheugenkaart controleren, en beginnen met synchroniseren.
Opmerking: De beschikbare categorieën en opties zijn afhankelijk van het apparaat dat u met de computer hebt verbonden.
  • U kunt op een categorie klikken om de synchronisatie-opties daarvan rechts in het venster te bekijken.

Klik op Overzicht voor basisinformatie over software en geheugenkaartgebruik; u kunt ook de naam van de HTC Wildfire S wijzigen of toepassingen van derden op de HTC Wildfire S installeren.

• Klik op Nu synchroniseren om de geselecteerde categorieën en opties te synchroniseren.
  • De balk met geschatte opslagruimte naast de knop Nu synchroniseren laat zoen hoeveel ruimte naar schatting op de geheugenkaart gebruikt worden als er nieuwe onderdelen moeten worden gesynchroniseerd en aan de HTC Wildfire S toegevoegd.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s