Installeren HTC Sync die met de geheugenkaart is meegeleverd

Installeren HTC Sync die met de geheugenkaart is meegeleverd

Kopieer het HTC Sync installatieprogramma van de geheugenkaart naar uw computer en gebruik dit voor de installatie.
Opmerking:
  • . HTC Sync versie op de geheugenkaart die met de HTC Wildfire S is meegeleverd, kan worden geïnstalleerd op een computer met Windows 7, Windows Vista of Windows XP.
  • HTC Sync vereist USB 2.0 op uw computer om verbinding te maken met de HTC Wildfire S en te synchroniseren.
  • Sluit eerst alle actieve programma's en tijdelijk ook uw antivirusprogramma voordat u HTC Sync installeert.
  1. Sluit de HTC Wildfire S aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel.
  2. Als het dialoogvenster Verbinden met PC verschijnt, selecteert u Diskdrive en tikt u op Gereed.. Op uw computer wordt de HTC Wildfire S als verwisselbare schijf herkend.
  3. Ga naar deze verwisselbare schijf toe en open hem.
  4. Kopieer HTCSync.exe naar uw computer.
  5. Na het kopiëren ontkoppelt u de verwisselbare schijf (dus de aangesloten HTC Wildfire S) zoals gewenst door het besturingssysteem van uw computer om de HTC Wildfire S veilig te kunnen verwijderen.
  6. Dubbelklik op uw computer op HTCSync.exe en volg de aanwijzingen op het scherm om HTC Sync te installeren.

Na installatie van HTC Sync, is het pictogram voor HTC Sync toegevoegd aan het systeemvak van uw computer (zie rechts onderin het computerscherm). Dubbelklik op dit pictogram om HTC Sync te openen.