Locatiediensten inschakelen

Om uw locatie op de HTC Wildfire S te kunnen vinden, moet u de locatiebronnen inschakelen.
  1. Druk in het beginscherm op en tik vervolgens op Instellingen > Locations.
  2. Selecteer een of beide van de volgende onderdelen:
    Draadloze netwerken gebruiken Gebruikt Wi-Fi of uw netwerkverbinding om bij benadering uw locatie te zoeken.
    GPS-satellieten gebruiken Zoekt de nauwkeurige GPS-locatie. Hiervoor is echter wel een onbelemmerd uitzicht op de hemel en meer batterijvermogen nodig.