COMMUNICATIE
Accountinstellingen wijzigen
COMMUNICATIE

Accountinstellingen wijzigen

1. Ga naar de e-mailaccount waarvan u de instellingen wilt veranderen.
  2. Druk op en tik op Meer > Instellingen.
  3. Kies uit de volgende opties:
    Accountinstellingen Verander de instellingen van de e-mailaccount zoals de naam, het e-mailadres, wachtwoord en beschrijving.
    Algemene instellingen Stel de lettergrootte in voor het lezen van e-mailberichten, geef een handtekening op of schakel deze in of uit, stel de account in als standaard e-mailaccount, en geef de locatie voor het opslaan van bijlagen op.
    Verzenden en ontvangen Stel de synchronisatie-instellingen in voor inkomende en uitgaande e-mails zoals de maximale grootte, het bijwerkschema, enzvoort.
    Meldingsinstellingen Instellingen voor e-mailwaarschuwingen.
    Account verwijderen Tik om de account te verwijderen.
  4. Druk op om de instelling op te slaan.

Een e-mailaccount verwijderen

1. Ga naar de e-mailaccount die u wilt verwijderen.
  2. Druk op en tik op Meer > Instellingen > Account verwijderen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s