COMMUNICATIE
Een Microsoft Exchange ActiveSync toevoegen
COMMUNICATIE

Een Microsoft Exchange ActiveSync toevoegen

U kunt een of meer Microsoft Exchange ActiveSync accounts op de HTC Wildfire S toevoegen. U kunt synchroniseren met Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack (SP2) of later.
Opmerking: U kunt maximaal 15 Exchange- ActiveSync accounts op de HTC Wildfire S toevoegen.
  1. Tik in het beginscherm op > Mail.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als dit de eerste keer is dat u een e-mailaccount in Mail toevoegt, tikt u op Microsoft Exchange ActiveSync in het scherm Kies een mailprovider.
    • Als u reeds een e-mail account aan Mail hebt toegevoegd, drukt u op , en tikt u op Meer > Nieuwe account. Tik als het scherm Kies een mailprovider zichtbaar is, op Microsoft Exchange ActiveSync.
  3. Voer de gegevens van de Exchange ActiveSync account en tik op Volgende. Als de Exchange Server van uw bedrijf auto-detecteren niet ondersteunt, moet u uw Exchange Server-instellingen invoeren nadat u op Volgende hebt getikt. Vraag de beheerder van de Exchange Server naar de details.
  4. Selecteer de soorten informatie die u wilt synchroniseren. Selecteer ook hoe vaak u e-mail wilt bijwerken en met uw HTC Wildfire S synchroniseren en tik op Volgende.
  5. Typ e naam van de account en tik op Instellen voltooien.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s