COMMUNICATIE
Een multimedia (MMS) bericht sturen
COMMUNICATIE

Een multimedia (MMS) bericht sturen

1. Tik in het beginscherm op > Berichten.
  2. Tik op Bericht opstellen.
  3. Vul een of meer ontvangers in. U kunt:
    • Typ de eerste paar letters van de naam van een contact of de eerste cijfers van een mobiel nummer. Tijdens het typen worden alle overeenkomende namen met telefoonnummers uit de lijst met contacten getoond. Typ het nummer of e-mailadres van een contact. E-mailadressen worden weergegeven als E-mailadres weergeven is geselecteerd in Instellingen van de Ontvangerlijst.
    • Tik op en selecteer de telefoonnummers van de contacten aan wie u het bericht wilt sturen. U kunt ook groepen met contactpersonen als ontvangers selecteren. Tik op OK als u alle ontvangers hebt geselecteerd.
    • Typ volledige telefoonnummers of e-mailadressen in het veld Aan.
  4. Druk om een onderwerp toe te voegen op en tik op Onderwerp toevoegen.
  5. Tik in het vak met de tekst Tekst toevoegen en typ het antwoord.
  6. Tik op en kies het type bijlage.
    Afbeelding Selecteer Camera om een foto te maken die u toevoegt, of Galerij om een foto toe te voegen die op de geheugenkaart staat.
    Video Selecteer Camcorder om een video te maken die u toevoegt, of Video's om een video toe te voegen die op de geheugenkaart staat.
    Geluid Selecteer Spraakopname om een spraakopname te maken en toe te voegen, of Muziek en geluiden om een muziekbestand of spraakopname toe te voegen van uw geheugenkaart.
    App-aanbeveling Selecteer een toepassing die u vanaf Android Market hebt geïnstalleerd en die u met anderen wilt delen. De URL waarvan de toepassing kan worden gedownload, wordt in de e-mail geplaatst.
    Location Voeg de huidige locatie toe (GPS moet zijn ingeschakeld) of een locatie die u op een kaart kiest.
    Contact (vCard) Selecteer een contact en selecteer de toe te voegen informatie.
    Afspraak (vCalendar) Select de gebeurtenis in de agenda die u wilt bijvoegen.
  7. Tik op voor opties voor het vervangen of bekijken van de bijlage. U kunt ook op drukken en op Verwijderen tikken om opnieuw te beginnen.
  8. Tik op Verzenden, of druk op om het bericht als concept op te slaan.

Een diavoorstelling maken

1. Nadat u een foto, video of audio hebt toegevoegd aan het multimediabericht, tikt u op > Diavoorstelling.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    Een dia toevoegen Tik op , en kies of u een foto of een video wilt toevoegen.
    Muziek of een spraakopname aan een dia toevoegen Tik meteen na het toevoegen van een dia op > Audio.
    Een bijschrift aan een dia toevoegen Tik in het vak waarin Tekst toevoegen staat.
    Een dia bewerken Tik op , en kies of u de dia wilt vervangen, verwijderen of de duur instellen.
    De diavoorstelling bekijken Druk op en tik op Meer > Voorbeeld. Tik in het voorbeeldscherm om de afspeelknoppen te tonen.
  3. Tik als u klaar bent op Verzenden, of druk op om het bericht als concept op te slaan.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s