Naar de FM-radio luisteren

Stem af en luister naar de topnummers met de toepassing FM-radio.
Belangrijk: U moet eerst een headset aansluiten op de audio-aansluiting van uw HTC Wildfire S voordat u FM-radio kunt gebruiken. FM-radio gebruikt de stereo headset als antenne.
Tik in het beginscherm op > FM-radio.
De eerste keer dat u FM-radio opent, wordt automatisch gescand naar beschikbare FM-zenders in uw gebied en worden deze als voorkeuren opgeslagen. Vervolgens wordt de eerste gevonden FM-zender afgespeeld.

Afstemmen op een FM-station

U kunt verschillende dingen doen in het scherm van FM-radio:
  • Tik op om de lijst met Alle voorinstellingen te bekijken en selecteer een zender waarnaar u wilt luisteren.
  • Op tikken om naar de vorige beschikbare FM-zender te gaan, of op om naar de volgende beschikbare zender te gaan.
  • Sleep om af te stemmen op een frequentie op de FM-band.
  • Tik op om de frequentie nauwkeurig af te stemmen met -0,1 MHz of op om de frequentie af te stemmen met +0,1 MHz.
  • Tik op om een vooraf ingestelde naam toe te voegen aan de zender waarop u hebt afgestemd.
  • Druk op de knoppen Volume omhoog en Volume omlaag om het afspeelvolume in te stellen.
  • Om het scannen en opslaan van FM-stations te herhalen, drukt u op en tik op Scannen en opslaan.
  • Druk op om het geluid te dempen of om de geluidsuitvoer te veranderen in Mono of Stereo. U kunt de geluidsweergave ook wisselen tussen Luidspreker en Headset.

FM-radio sluiten of uitschakelen

U kunt naar de radio blijven luisteren terwijl u andere toepassingen op de HTC Wildfire S gebruikt of FM-radio volledig afsluiten.
Naar Procedure
Zo sluit u het scherm van FM-radio Druk op . FM-radio blijft actief op de achtergrond.

Om terug te keren naar het scherm FM-radio, opent u het meldingenvenster en tikt u op FM Radio.

FM-radio volledig afsluiten Tik op op het scherm FM-radio.