Aan de slag met de camera
APPS EN OPTIES

Aan de slag met de camera

Of u nu voor uw werk of voor uw plezier reist, geniet van het maken van foto's en het vastleggen van video's van uw reis en ontmoetingen met de HTC Wildfire S.

Belangrijk: Plaats eerst uw geheugenkaart voordat u begint. Foto's en video's die u met de camera hebt vastgelegd, worden op de geheugenkaart opgeslagen.
  • Om de camera in de fotomodus te openen en foto's te maken, tikt u op waarna u op Camera tikt.
  • Om de camera rechtstreeks in de videomodus te openen zodat u direct kunt beginnen met het vastleggen van video, tikt u in het beginscherm op en vervolgens op Camcorder.

Zoekerscherm

In het zoekerscherm van de telefoon vindt u de volgende bedieningselementen:

Zoombalk
Autofocusindicator
Schakelaar foto-/videomodus
Flitserknop
Sluiter/opnameknop
Knop effecten
Knop Galerij

Zoomen

Voordat u een foto maakt of video opneemt, kunt u eerst de zoombalk op het scherm gebruiken om in of uit te zoomen op het onderwerp.
Schuif met uw vinger omhoog of omlaag over de zoombalk om in of uit te zoomen.

Bij het opnemen van video staat de zoombalk altijd in het scherm. U kunt tijdens het opnemen in- en uitzoomen.

Automatisch scherpstellen

Als u de camera op een ander onderwerp richt, verschijnt de autofocus-indicator in het midden van het zoekerscherm.

Laat de camera automatisch scherpstellen op het midden van het scherm. Of tik op een ander deel van het scherm waarop u wilt scherpstellen.

Een close-up van uzelf maken

Vind u het moeilijk om uzelf van dichtbij te fotograferen? Met de camera gaat dat heel eenvoudig. Stel hem in om automatisch uw zelfportret te maken. U hoeft zelfs niet op de sluiterknop te drukken.

1. Druk op om het instellingenvenster te sluiten.
  2. Tik op Zelfportret.
  3. Druk op om het instellingenvenster te sluiten.
  4. Richt de camera op uw gezicht.
Nadat de camera uw gezicht heeft gedetecteerd, stelt hij scherp en neemt hij uw foto.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s