Wat is het verschil tussen Facebook en Facebook voor HTC Sense?

Wat is het verschil tussen Facebook en Facebook voor HTC Sense?

  • Facebook voor HTC Sense is geen zelfstandige toepassing, deze is geïntegreerd in Contacten, Friend Stream, Galerij en Agenda zodat u actuele informatie ontvangt over uw Facebook-contacten (hun status-updates, gedeelde koppelingen en nieuwe foto's) in deze toepassingen.
  • Facebook is een zelfstandige toepassing. Gebruik deze toepassing voor de meeste zaken die u zou doen als u de webbrowser van uw computer zou gebruiken om naar uw Facebook-account te gaan, zoals een vriend toevoegen en Facebook-berichten sturen.
  • De twee delen niet dezelfde aanmeldingsgegevens. Aanmelden bij Facebook voor HTC Sense meldt u niet aan bij de toepassing Facebook en omgekeerd. Als u voor beide dezelfde Facebook-account wilt gebruiken, moet u zich met dezelfde aanmeldingsgegevens bij beide aanmelden.
Opmerking: Als u meer dan één Facebook-account hebt, kunt u zich met de tweede account bij de toepassing Facebook aanmelden omdat de toepassing Facebook niet dezelfde aanmeldgegevens gebruikt als Facebook voor HTC Sense.
0 mensen vonden dit bruikbaar