Je online accounts beheren
Instellingen & Services

Je online accounts beheren

Algemene synchronisatie-instellingen wijzigen

1. Druk in het beginscherm op en tik op Instellingen > Accounts en synchronisatie.
  2. Selecteer of wis de volgende:
    Achtergrondgegevens Als dit is geselecteerd, kunnen toepassingen online accountgegevens verzenden en ontvangen, ook als u ze op dit moment niet gebruikt.
    Automatische synchronisatie Als deze optie is geselecteerd, kunnen toepassingen het synchronisatieschema gebruiken dat in de accountinstellingen is vastgelegd. Als de optie leeg is, moet u handmatig accounts synchroniseren.

Een account handmatig synchroniseren

1. Druk in het beginscherm op en tik op Instellingen > Accounts en synchronisatie.
  2. Tik op de account die u wilt synchroniseren.
  3. Tik op Nu synchroniseren.

Accountinstellingen wijzigen

U kunt instellingen wijzigen zoals de frequentie van de synchronisatie en de soorten gesynchroniseerde informatie, de soorten meldingen die u ontvangt, en de manier waarop accountgegevens worden getoond.
  1. Druk in het beginscherm op en tik op Instellingen > Accounts en synchronisatie.
  2. Tik in het scherm Accounts en synchronisatie op de account die u wilt bewerken.
  3. Tik op het type informatie dat u wilt synchroniseren of selecteer een item om de instellingen daarvan te bewerken.

Een account verwijderen

U kunt een account verwijderen zodat ook alle daaraan gekoppelde informatie van de HTC Wildfire S wordt verwijderd, zoals berichten, contacten of instellingen. Door een account te verwijdreen, verwijdert u geen informatie van de online-dienst zelf.
Opmerking: U kunt sommige accounts niet verwijderen, zoals de eerste Google-account, behalve door alle persoonlijke gegevens van uw HTC Wildfire S te wissen met een harde reset.
  1. Druk in het beginscherm op en tik op Instellingen > Accounts en synchronisatie.
  2. Tik op de account die u wilt verwijderen.
  3. Tik op Account verwijderen en bevestig dat u de account wilt verwijderen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s