Synchroniseren met een Google-account
Instellingen & Services

Synchroniseren met een Google-account

Na aanmelding bij uw Google account kunt u synchroniseren Gmail en uw Google contacten en agenda's tussen uw HTC Wildfire S en het web. U moet u ook bij een Google account aanmelden om Google apps te gebruiken zoals Google Talk ™ en Android Market.
Opmerking: Als u het toevoegen van een Google account hebt overgeslagen toen u de HTC Wildfire S voor het eerst hebt ingesteld, kunt u problemen ondervinden bij het gebruik van een aantal Google apps. Als deze problemen blijven terugkeren, moet u mogelijk de fabrieksinstellingen van uw HTC Wildfire S terugzetten en uw Google accountgegevens invoeren als u de HTC Wildfire S opnieuw instelt.

Extra Google-accounts toevoegen

U kunt meer dan een Google Account toevoegen. Maar volgende Google accounts kunnen alleen contacten, e-mails en items uit de agenda synchroniseren. Overige Google diensten gebruiken de eerste Google account die u hebt toegevoegd.
  1. Druk in het beginscherm op en tik op Instellingen > Accounts en synchronisatie.
  2. Tik op Account toevoegen > Google.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden bij een account of om een nieuwe account te maken.

Uw Google wachtwoord vergeten?

Als u het wachtwoord van uw Google-account niet meer weet, kunt u het proberen terug te halen door naar de website van Google te gaan.
  1. Open op de HTC Wildfire S of op uw computer uw webbrowser en ga naar https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Typ het e-mailadres of de gebruikersnaam waarmee u zich bij uw Google-account aanmeldt en klik op Verzenden.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om uw wachtwoord terug te zetten.
Als u geen alternatief e-mailadres hebt of u kunt de e-mailaccount niet openen die u gebruikt hebt voor het maken van uw Google-account, kunt u na 24 uur uw Google-account resetten door de beveiligingsvraag voor wachtwoordherstel te beantwoorden.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-accounts_sync-google_account_setup