Vliegtuigmodus in- of uitschakelen

In veel landen bent u wettelijk verplicht om draadloze apparatuur uit te schakelen aan boord van een vliegtuig. Een manier om draadloze functies snel uit te schakelen, is door de HTC Wildfire S in de vliegtuigmodus te plaatsen.

Als u de vliegtuigmodus activeert, worden alle draadloze radio's van uw HTC Wildfire S uitgeschakeld, inclusief de telefoonfunctie, gegevensdiensten, Bluetooth en Wi-Fi. Als u de Vliegtuigmodus uitschakelt, wordt de telefoon weer ingeschakeld en de eerdere toestand van Bluetooth en wifi hersteld.
Druk om de vliegtuigmodus in of uit te schakelen de AAN/UIT-knop in en tik op Vliegtuigmodus.
Wanneer de vliegtuigmodus is ingeschakeld, wordt het bijbehorende pictogram in de statusbalk weergegeven.