Het Startscherm met widgets personaliseren

Widgets plaatsen belangrijke informatie en media op je Startscherm. Sommige widgets zijn voor je gemak reeds toegevoegd aan je beginscherm. Je kunt er nog meer toevoegen vanuit de beschikbare keuze aan widgets.

Een widget aan uw startscherm toevoegen

1. Ga naar het deel van het beginscherm waar ruimte is voor een nieuwe widget.
  2. Tik op > Widget.
  3. Selecteer een widget.
  4. De meeste HTC-widgets zijn in een groot aantal ontwerpen en maten beschikbaar om aan alle behoeften te voordoen. Schuif met uw vinger van rechts naar links over het scherm om de verschillende stijlen te bekijken en tik op Selecteren om er een te kiezen.
U kunt ook widgets toevoegen waarmee u snel bepaalde instellingen kunt in- of uitschakelen, zoals Wi-Fi, Mobiel netwerk en Bluetooth. Schuif omlaag door de lijst met widgets, tik op Instellingen, en tik op de gewenste widget.

De instellingen van een widget wijzigen

De basisinstelingen van sommige widgets (zoals Contacten en Mail) kunt u vanuit het beginscherm aanpassen.

1. Houd een widget op het scherm ingedrukt. De HTC Wildfire S trilt en rond de widget verschijnt een gekleurd vak. Licht uw vinger niet op.
  2. Sleep de widget naar de knop Bewerken (als deze actief is).
    Het venster opent waarin u een paar instellingen van deze widget kunt wijzigen.
  3. De instellingen van de widget aanpassen