Achterklep

De achterkant verwijderen

Verwijder de achterklep om het batterijvak, de sleuf voor de SIM-kaart en de sleuf voor de geheugenkaart te bereiken.
  1. Schakel de HTC Wildfire S uit en houd hem stevig vast met de voorkant naar beneden.
  2. Open met een vinger de achterkant vanuit de kleine opening naast de AAN/UIT-knop.

De achterklep terugplaatsen

1. Zorg eerst dat de onderzijde van de achterklep stevig vast zit in de openingen aan de onderzijde van de achterkant van de HTC Wildfire S.
  2. Druk de zijkanten en de bovenkant van de achterklep omlaag om de klep op z'n plek te duwen. U hoort een klik als de achterklep is bevestigd.