Dataverbinding
Instellingen & Services

Dataverbinding

Als u uw telefoon de eerste keer inschakelt, wordt hij automatisch ingesteld op het gebruik van de gegevensverbinding van uw mobiele aanbieder (als de SIM-kaart is geplaatst).

Verbinding instellen gebruiken

Met de toepasing Verbinding instellen is het heel eenvoudig om de instellingen voor de gegevensverbinding te wijzigen.

Als u een andere SIM-kaart gebuikt en de telefoon herstart, opent Verbinding instellen en stelt het de gegevensverbinding van de telefoon automatisch in aan de hand van de nieuwe SIM-kaart.

Als de mobiele aanbieder verschillende profielen voor verbindingsinstellingen voor zijn gegevensdiensten gebruikt (bijvoorbeeld verschillende instellingen voor internet en WAP), is het ook mogelijk om met deze toepassing eenvoudig van profiel te wisselen.

Belangrijk: Deze toepassing is reeds geïnstalleerd op de meeste telefoons. Als u hem niet ziet op uw telefoon, opent u de HTC Hub en download u deze gratis toepassing.

*Voer hier commentaar in ...
htc-titan
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-connections_internet-data