Afbeeldingen, muziek en video's synchroniseren
Instellingen & Services

Afbeeldingen, muziek en video's synchroniseren

Na het instellen van Zune op de computer kiest u wat u met de telefoon wilt synchroniseren.
Belangrijk: Als er nog geen muziek, video of podcasts op de computer staan, kunt u ze eerst ophalen op Marketplace.
  1. Sluit het toestel op de computer aan met behulp van de meegeleverde USB-kabel.

Zune opent automatisch op de computer, als u het nog niet had geopend.

2. Klik bovenin het Zune-venster op Verzameling.
  3. Selecteer het item dat u wilt synchroniseren U kunt:
    • Klik op een categorie (muziek, video's, foto's of podcasts) en blader tot u het item hebt gevonden dat u met de telefoon wilt synchroniseren (zoals een nummer, album, artiest, afspeellijst, genre enzovoort).
    • Typ in het zoekvak waar u naar zoekt (bijvoorbeeld de titel van een nummer of de naam van een artiest). Klik in de zoekresultaten op het gewenste item.
  4. Sleep het item naar het telefoonpictogram linksonder op het scherm.
Tip: Als u met de telefoon foto's en video's hebt gemaakt, worden deze automatisch naar de computer gekopieerd als u met de Zune-software synchroniseert.

*Voer hier commentaar in ...
htc-titan