De Zune-software installeren en instellen
Instellingen & Services

De Zune-software installeren en instellen

In de meeste gevallen wordt u gevraagd om Zune te installeren als u de telefoon de eerste keer met de computer verbindt. Als de vraag niet verschijnt, download dan de software van het web en installeer deze op de computer.
  1. Ga in de webbrowser van de computer naar de Zune downloadpagina en klik op de downloadknop. Volg de aanwijzingen voor het downloaden en installeren.
  2. Nadat de software geïnstalleerd is, sluit u de telefoon met de comuter aan via de meegeleverde USB-kabel. Zune opent automatisch op de computer.
  3. Wacht tot Zune de telefoon heeft herkend en volg de aanwijzingen op het scherm om het in te stellen.
Opmerking: Zune kan niet op een Mac worden geïnstalleerd en gebruikt. Als u een Mac-computer gebruikt, hebt u Windows Phone 7 Connector voor Mac nodig om multimediabestanden tussen de telefoon en de computer uit te wisselen en om beschikbare telefoonupdates te downloaden. Ga naar de Windows Phone 7 Connector voor Mac downloadpagina.

*Voer hier commentaar in ...
htc-titan