APPS EN OPTIES
Een panoramafoto maken
APPS EN OPTIES

Een panoramafoto maken

Of het nu de Golden Gate Bridge of de Eiffeltoren is: u kunt alles wat breed of hoog is, in een enkele foto vastleggen. Met de camera kunt u maximaal drie opnames maken om een panoramafoto te maken.
Belangrijk: Als u de panoramastand gebruikt, zijn zoomen, de flitser, touch focus en aanraakopname niet beschikbaar. Instellingen zoals helderheid en belichting zijn ingesteld op automatisch.
  1. Druk in het Zoekerscherm op > Panorama-opname.
  2. Houd de telefoon stabiel vast terwijl u de camera op het onderwerp richt. Lijn de stippellijn uit met de ononderbroken lijn op het scherm.
  3. Als u klaar bent voor de eerste opnamen, drukt u op de knop CAMERA.

    Een bericht verschijnt dat u begeleidt in welke richting u moet gaan om de volgende foto te maken. Terwijl u beweegt, verschijnen richtingspijlen.

  4. Met de richtingspijlen, de stippellijn en de rondjes op het scherm als geleiding pant u naar links of rechts in liggende stand (of omhoog of omlaag in staande stand). Als de ring zich op de volgende cirkel centreert, maakt de camera automatisch de foto.
  5. Herhaal dit om de laatste foto te maken.
De camera plakt uw foto's aan elkaar tot een enkele foto.
Tip: Druk op de knop CAMERA of tik op als u wilt stoppen met het maken van meer foto's. De camera plakt alleen de gemaakte foto's aan elkaar.

Tik op om de zojuist gemaakte panoramafoto te bekijken. Als u deze wilt wissen en opnieuw beginnen, tikt u op > verwijderen.

Druk op de knop om de panoramastand te sluiten en terug te keren naar de normale fotostand.

 
mensen vonden dit bruikbaar
Selecteer een probleem in de lijst:
415
be-nl
61
*Voer hier commentaar in ...
htc-titan
Bedankt!
VERWANTE ARTIKELS