Aan de slag met de camera
APPS EN OPTIES

Aan de slag met de camera

Of u nu voor uw plezier of voor zaken op reis bent, u kunt met veel plezier foto's en video's maken met de camera.
  • Tik in het Startscherm op > Camera om de toepassing Camera te openen.
  • Of druk op de knop CAMERA.
De eerste keer dat u de toepassing Camera opent, wordt u gevraagd of u deze uw locatie wilt laten gebruiken. Als u dat toestaat, wordt informatie over de locatie opgeslagen in de foto's die u maakt, zodat u weet waar ze zijn genomen. Als u uw foto's deelt, kunnen anderen die informatie ook zien.
Tip: Wist u dat u de toepassing Camera zelfs kunt openen als het scherm is uitgeschakeld of afgesloten? Houd gewoon de knop CAMERA ingedrukt.

*Voer hier commentaar in ...
htc-titan
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-camera-basics