COMMUNICATIE
Een nummer kiezen
COMMUNICATIE

Een nummer kiezen

Belangrijk: Sommige SIM-kaarten hebben een vooraf ingestelde Pincode (persoonlijk identificatienummer) die verstrekt is door uw mobiele netwerkaanbieder. Als u om een PIN wordt gevraagd, voert u die in en tikt u op OK. Als u de pincode drie keer verkeerd hebt ingevoerd, wordt de SIM-kaart geblokkeerd. Dat is geen probleem. Neem contact op met uw mobiele aanbieder en vraag om de PUK (PIN Unblocking Key).
  1. Tik op het beginscherm op .
  2. Tik op om het toetsenblok te openen.
  3. Voer het woord in dat u wilt toevoegen en tik vervolgens op bellen.

Tik op gesprek beëindigen om op te hangen.

Tip: Als u klaar bent om op te hangen maar het scherm Telefoonkiezer is niet meer zichtbaar, tikt u op het bericht bovenaan het scherm en vervolgens op gesprek beëindigen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-titan