De HTC Sensation opnieuw instellen

Als je je HTC Sensation weggeeft of de HTC Sensation heeft een probleem dat je niet kunt oplossen, kun je de fabrieksinstellingen terugzetten (ook wel harde reset genoemd).

Waarschuwing: Al je gegevens en aangepaste instellingen worden definitief verwijderd, evenals alle applicaties die je hebt gedownload en geïnstalleerd. Maak een back-up van alle gegevens en bestanden die je wilt bewaren voordat je de fabrieksinstellingen terugzet.

Via instellingen de fabrieksgegevens herstellen

1. Druk in het beginscherm op en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Opslag > Terugzetten op fabrieksinstellingen.
  3. Tik op Telefoon resetten en vervolgens op Alles wissen.

Fabrieksgegevens herstellen met de hardware-knoppen

Als u de HTC Sensation niet kunt inschakelen of u kunt niet bij de instellingen komen, kunt u de fabrieksinstellingen nog altijd terugzetten met de hardware-knoppen op de HTC Sensation.

1. Verwijder de batterij, wacht een paar seconden en plaats de batterij terug.
  2. Houd de knop VOLUME OMLAAG ingedrukt en druk even de AAN/UIT-knop in.
  3. Wacht tot het scherm met de 3 Android-afbeeldingen verschijnt en laat vervolgens de toets VOLUME OMLAAG los.
  4. Druk op VOLUME OMLAAG om FABRIEKSINSTELLINGEN HERSTELLEN te kiezen en druk vervolgens op AAN/UIT.