Gegevens versleutelen op de HTC Sensation

Je kunt gegevens coderen op de telefoon zoals muziekbestanden en andere media.
Belangrijk: Stel een pincode voor schermvergrendeling of wachtwoord in voordat je de gegevens codeert.
  1. Druk in het beginscherm op en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Opslagruimte.
  3. Tik onder SD-kaart op Sd-kaartcodering.
  4. Tik op Coderen.
  5. Voer de pincode of het wachtwoord voor het vergrendelscherm in.
  6. Tik op Doorgaan.
  7. Tik nogmaals op Coderen.
Als je nieuwe gegevens op de HTC Sensation niet langer wilt versleutelen, wist je het selectievakje Sd-kaartcodering. Hierna wordt de geheugenkaart opnieuw geformatteerd waarbij alle gegevens van de kaart worden gewist.