Instellingen & Services
Gegevens ontvangen met Bluetooth
Instellingen & Services

Gegevens ontvangen met Bluetooth

Op de HTC Sensation kunt u verschillende soorten bestanden ontvangen via Bluetooth, waaronder foto's, muziek, contactgegevens, agenda-info en documenten zoals PDFs.
Belangrijk: Zie de documentatie van het apparaat voor aanwijzingen over het verzenden van informatie via Bluetooth.
 1. Druk in het beginscherm op en tik vervolgens op Instellingen.
 2. Als Bluetooth is uitgeschakeld, tikt u op de Bluetooth Aan/uit-schakelaar om hem in te schakelen.
 3. Tik op Bluetooth. Het Bluetooth scherm verschijnt.
 4. Tik op de HTC Sensation Bluetooth-naam bovenaan het scherm om de HTC Sensation zichtbaar te maken voor Bluetooth-apparaten in de omgeving.
 5. Verzend een of meer bestanden naar de HTC Sensation.
 6. Als daarom gevraagd wordt, accepteert u de verbindingsaanvraag op uw HTC Sensation en op het ontvangende apparaat. U kunt ook gevraagd worden om dezelfde code in te voeren of op beide apparaten de automatisch gegenereerde code te bevestigen.

  Een Bluetooth verificatieaanfraag verschijnt.

 7. Tik op Koppelen.
 8. Als uw HTC Sensation een bericht ontvangt over een aanvraag voor bestandsoverdracht, schuift u omlaag in het meldingenscherm en tikt u op Accepteren.
 9. Nadat een bestand is overgebracht, verschijnt een melding. Open het meldingenvenster en tik op de betreffende melding.

Als u een ontvangen bestand opent, is wat daarna gebeurt van het bestandstype afhankelijk:

 • Mediabestanden en documenten worden gewoonlijk rechtstreeks in een compatibele toepassing geopend. Als u bijvoorbeeld een muzieknummer opent, wordt dit in de toepassing Muziek afgespeeld.
 • Selecteer voor een vCalendar-bestand in welke agenda u de gebeurtenis wilt opslaan en tik op Importeren. De vCalendar wordt aan de gebeurtenissen in uw Agenda toegevoegd.
 • Voor een vCard-bestand met contactgegevens kunt u kiezen om er een, meerdere of alle naar uw lijst met contactpersonen te importeren.
 
mensen vonden dit bruikbaar
Selecteer een probleem in de lijst:
399
be-nl
61
*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation
Bedankt!
VERWANTE ARTIKELS