Gegevens verzenden met Bluetooth

Belangrijk: Stel eerst het ontvangende apparaat in de ontdekbare modus in. Mogelijk moet u ook "‍Uitstraling ontvangen"‍ of "‍Bestanden ontvangen"‍ instellen. Zie de documentatie van het apparaat voor aanwijzingen over het ontvangen van informatie via Bluetooth.
  1. Open op de HTC Sensation de toepassing die de informatie of het bestand bevat dat u wilt verzenden.
  2. Ga als volgt te werk voor het type onderdeel dat u wilt verzenden:
    Gemaakte foto of video Tik nadat u een foto of video hebt gemaakt op het voorbeeldscherm van Camera op de knop Delen > Bluetooth.
    Foto's of video's
    1. Tik op het tabblad Galerij op een album.
    2. Tik op Delen > Bluetooth.
    3. Selecteer de foto's en video's die u wilt delen en klik op Volgende.
    Contacten
    1. Tik in de toepassing Contacten op een contact om diens details weer te geven.
    2. Druk op en tik op Contactpersoon verzenden.
    3. Tik op het pijltje omlaag en selecteer Bluetooth.
    4. Kies welke gegevens u wilt delen en tik op Verzenden.
    Afspraak of gebeurtenis in de Agenda Houd in de dagweergave, weekweergave of agendaweergave de afspraak of gebeurtenis ingedrukt en tik op Doorsturen > Bluetooth.
    Muzieknummer
    1. Terwijl het nummer wordt getoond in het scherm Wordt nu afgespeeld van de toepassing Muziek, tikt u op > Delen > Bestand delen.
    2. Tik op Bluetooth.
    Spraakopname Tik in het scherm Spraakopname op Delen > Bluetooth.
  3. Schakel Bluetooth in en koppel met het opname-apparaat als u daarom wordt gevraagd.
  4. Accepteer het bestand op het ontvangende apparaat.

Waar de verzonden informatie wordt opgeslagen

Als je vanaf je telefoon informatie verzendt via Bluetooth, is de locatie waar deze wordt opgeslagen afhankelijk van het type informatie en het ontvangende apparaat.

Als je een afspraak of gebeurtenis uit de agenda of een contactpersoon verstuurt, wordt deze gewoonlijk direct opgeslagen in de bijbehorende applicaties op het ontvangende apparaat.

Als je een ander type bestand naar een Windows-computer stuurt, wordt dit gewoonlijk opgeslagen in de Bluetooth Exchange-map in je map met persoonlijke documenten.

• Onder Windows XP kan het pad zijn: C:\Documents and Settings\[uw gebruikersnaam]\My Documents\Bluetooth Exchange
  • Onder Windows Vista kan het pad zijn: C:\Gebruikers\[uw gebruikersnaam]\Documenten
  • Onder Windows 7 kan het pad zijn: C:\Users\[uw gebruikersnaam]\Mijn documenten\Bluetooth Exchange Folder

Als je een bestand naar een ander apparaat stuurt, kan de opslaglocatie afhankelijk zijn van het bestandstype. Als je bijvoorbeeld een afbeelding naar een andere mobiele telefoon stuurt, kan deze worden opgeslagen in een map ​“‍Afbeeldingen”.