Uw HTC Sensation als modem gebruiken (USB-tethering)

Is voor uw computer geen internetverbinding beschikbaar? Geen probleem. Gebruik de internetverbinding van de HTC Sensation om verbinding met internet te maken.
Belangrijk:
  • Om de gegevensverbinding te kunnen gebruiken, moet de SIM-kaart in de HTC Sensation steken.
  • Om de HTC Sensation als modem te gebruiken, moet u HTC Sync eerst op uw computer installeren.
  • U moet een goedgekeurd gegevensplan van uw mobiele aanbieder voor uw account gebruiken om deze dienst te gebruiken.
  1. Controleer of de gegevensverbinding op de HTC Sensation is ingeschakeld.
  2. Sluit de HTC Sensation aan op uw computer met de USB-kabel.
  3. Als het dialoogvenster Kies een verbindingstype verschijnt, selecteert u USB-tethering en tikt u op Gereed.