COMMUNICATIE
Een Microsoft Exchange ActiveSync-account toevoegen
COMMUNICATIE

Een Microsoft Exchange ActiveSync-account toevoegen

U kunt synchroniseren met Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack (SP2) of later.
Opmerking: U kunt maximaal 15 Exchange ActiveSync accounts op de HTC Sensation toevoegen.
  1. Tik in het beginscherm op > Mail.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als dit de eerste keer is dat u een e-mailaccount in Mail toevoegt, tikt u op Microsoft Exchange ActiveSync in het scherm Kies een mailprovider.
    • Als u reeds een e-mail account aan Mail hebt toegevoegd, drukt u op , en tikt u op Nieuw account. Tik als het scherm Kies een mailprovider zichtbaar is, op Microsoft Exchange ActiveSync.
  3. Typ de details van de Exchange ActiveSync-account en tik op Volgende.
    Opmerking: Als de Exchange Server van uw bedrijf auto-detecteren niet ondersteunt, moet u uw Exchange Server-instellingen invoeren. Vraag de beheerder van de Exchange Server naar de details.
  4. Selecteer de gewenste synchronisatieopties en tik op Volgende.
  5. Typ e naam van de account en tik op Instellen voltooien.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation