COMMUNICATIE
Een POP3/IMAP-account toevoegen
COMMUNICATIE

Een POP3/IMAP-account toevoegen

1. Tik in het beginscherm op > Mail.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als dit de eerste keer is dat u een e-mailaccount in Mail toevoegt, tikt u op Overig (POP3/IMAP) in het scherm Kies een mailprovider.
    • Als u reeds een e-mail account aan Mail hebt toegevoegd, drukt u op , en tikt u op Nieuw account. Tik als het scherm Een mail provider zoeken zichtbaar is, op Overig (POP3/IMAP).
  3. Voer het e-mailadres en het wachtwoord voor de e-mailaccount in en tik op Volgende.
    Opmerking: Als het gewenste accounttype niet in de interne database voorkomt, wordt u gevraagd om meer details op te geven.
  4. Typ de naam van de account en uw naam en tik op Instellen voltooien.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-mail-pop_imap_setup