De instellingen van de camera wijzigen
APPS EN OPTIES

De instellingen van de camera wijzigen

1. Tik op om de instellingen van de camera te openen.
  2. Naast het veranderen van de basisinstellingen van de camera, kunt u ook:
    • Het ISO-niveau instellen. Hogere ISO-waarden zijn geschikter voor het maken van foto's bij weinig licht (alleen fotostand).
    • Stel de tijd in dat een foto of video in het controlescherm wordt weergegeven voordat de camera terugkeert naar het zoeker-scherm.
    • Geo-tag foto's om de GPS-locatie op te slaan in de gemaakte foto's (alleen fotostand).
    • Verbeter foto's om ruis te verminderen bij gebruik van een hoge ISO-instelling en om de helderheid van foto's automatisch aan te passen (alleen fotostand).
    • Automatisch foto's uploaden naar een sociaal netwerk (alleen fotostand). U kunt de frequentie voor het uploaden instellen, het album selecteren om naar te uploaden, en het privacyniveau instellen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation