Bestanden en toepassingen downloaden
APPS EN OPTIES

Bestanden en toepassingen downloaden

U kunt bestamden en toepassingen direct vanaf uw favoriete websites downloaden.
Belangrijk: Bestanden en toepassingen die u via het web downloadt, kunnen van onbekende bronnen zijn. Om uw HTC Sensation en persoonlijke gegevens te beschermen, adviseren we om alleen bestanden te downloaden en installeren die u vertrouwt.
  1. Open uw webbrowser en ga naar de website waar u het gewenste bestand kunt downloaden.
  2. Volg de downloadinstructies van de website.
Voordat u de gedownloade toepassing kunt installeren, moet u de installatie van toepassingen van derden op uw HTC Sensation toestaan. Druk in het startscherm op en tik op Instellingen > Beveiliging > Onbekende bronnen.

Downloads bekijken

1. Tik in het beginscherm op > Downloads.
  2. Tik op het bestand om dit te openen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation