Tabbladen voor toepassingen verplaatsen
AAN DE SLAG

Tabbladen voor toepassingen verplaatsen

U kunt de volgorde van de tabs onderaan sommige toepassingen veranderen om de prioriteit te wijzigen van het type informatie dat u vaak gebruikt. U kunt ook tabbladen toevoegen of verwijderen.
  1. Open een toepassing die de gebruikelijke tabs onderaan het scherm heeft.
  2. Houd het huidige tabblad ingedrukt tot het scherm verandert en een bericht weergeeft over het wijzigen van de volgorde van tabbladen.
  3. U kunt:
    • De volgorde van de tabs wijzigen. Houd een tab ingedrukt en sleep deze naar zijn nieuwe positie.
    • Sleep een tab naar of uit de onderste rij om hem toe te voegen of te verwijderen.
  4. Klik op als u klaar bent.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-personalizing-rearrange_app_tabs