Manieren om contacten op de HTC Sensation te plaatsen

Er zijn verschillende manieren om contacten toe te voegen op uw HTC Sensation. U kunt uw HTC Sensation met contacten synchroniseren vanuit uw Google-account, computer, Facebook, enzovoort.
HTC Sync Synchroniseer de contacten van de oude telefoon met uw computer en gebruik vervolgens HTC Sync om de HTC Sensation met de contacten van Microsoft Outlook, Outlook Express of Windows Contacts op de computer te synchroniseren.
Gmail Google-contacten worden naar uw HTC Sensation geïmporteerd nadat u zich bij uw Google-account hebt aangemeld. U kunt op uw HTC Sensation ook rechtstreeks nieuwe Google-contacten toevoegen.
Facebook Meld u aan bij uw Facebook-account om de contactgegevens van uw vrienden op Facebook te importeren.
Telefooncontacten U kunt kiezen om contacten rechtstreeks op de HTC Sensation te maken en op te slaan of om bestaande contacten van uw oude telefoon over te zetten.
SIM-kaart Kopieer alle contacten van de SIM-kaart naar de HTC Sensation.
Microsoft Exchange ActiveSync Uw HTC Sensation synchroniseert de contacten van uw werk van de Microsoft Exchange ActiveSync Server op uw werkplek.
Overdragen Gebruik de toepassing Overdragen om niet alleen uw contacten maar ook de agenda en SMS-berichten van uw oude telefoon naar de HTC Sensation over te brengen.