Nieuws & Downloads
NIEUWS
  • Android 4.0.4 en HTC Sense 4.1 update voor Europa op 08.10.2012

HTC Sense Versie: 4.1
    Android Versie: 4.0.4
    Software versie: 2.17.401.2
    Beschikbaar vanaf : 08.10.2012

Deze update kan middels een actieve data verbinding geinstalleerd worden voor verbetering van de prestaties en stabiliteit van het toestel:

• Android upgrade naar versie 4.0.4 (Ice Cream Sandwich)
    • Verbeteringen met betrekking tot het geheugen, de internetervaring en de overall stabiliteit van het systeem
    • Verbeterde internetervaring met pagina's die sneller laden en een soepelere scroll-ervaring
    • Facebook Single Sign-on, waardoor klanten eenvoudiger toegang hebben via verschillende applicaties en browsers
    • Verbeterde HTC Car app gebruikersinterface en nieuwe functies om je muziek te beheren
    • Menu-updates voor oudere applicaties zodat deze bij de menustijl van Ice Cream Sandwich passen
    • Verbeterde ervaring door meer ruimte voor handgeschreven input
    • Verbeterde wallpaper-overgang bij het wisselen tussen de schermen
    • Eenvoudiger gebruik van de telefoon door verbeteringen van het toetsenbord en verbeterde dimensies
    • Verbeterde gebruikerservaring van de Beats audio-integratie, waaronder het automatisch detecteren van het headset-profiel en eenvoudig in- en uitschakelen
    • Uitgebreide SDK ondersteuning voor ontwikkelaars, waaronder een Media Link SDK en framework voor applicaties voor videobellen

* Belangrijk: Je batterij moet minimaal voor 35% opgeladen zijn voordat je aan het updateproces begint. Het opladen van je toestel tijdens een update kan van invloed zijn op het proces.
    ** Een update doen: Vanaf je homescreen ga je naar menu > Instellingen > Info > Software updates > Nu controleren

Downloads
  • HTC Sync Manager
    U kunt HTC Sync™ gebruiken om Outlook contactpersonen en de kalender of Outlook Express contactpersonen (Android & HTC Smart)en de aantekeningen van de web browser te synchroniseren tussen uw computer en uw telefoon(Android). Het biedt u ook de mogelijkheid om derde Android-toepassingen te installeren op de telefoon, en uw foto’s, video’s, documenten, liedjes en afspeellijsten naar uw telefoon te brengen(Android).