De HTC One X/One X‍+ als draadloze router gebruiken

Deel je gegevensverbinding met andere apparaten door van je HTC One X/One X‍+ een draadloze router te maken.

Opmerking:
  • Controleer of de gegensverbinding is ingeschakeld.
  • Je moet een goedgekeurd gegevensplan van je mobiele aanbieder voor je account gebruiken om deze dienst te gebruiken.
  1. Ga naar Instellingen en tik onder Draadloos en netwerken op Meer.
  2. Tik op Mobiel netwerk delen > Instellingen voor draagbare Wi-Fi hotspot.
  3. Typ de naam van een router of gebruik de naam van de standaardrouter.
  4. Kies het type beveiliging en stel het wachtwoord (code) voor je draadloze router in. Als je Geen hebt geselecteerd in Beveiliging, hoef je geen wachtwoord in te voeren.
    Opmerking: Het wachtwoord is de code die anderen op hun apparaat moeten invoeren om een verbinding met je HTC One X/One X‍+ te kunnen maken en deze als draadloze router te kunnen gebruiken.
  5. Selecteer de optie Draagbare Wi-Fi hotspot om de draadloze router in te schakelen.

De HTC One X/One X‍+ is klaar voor gebruik als draadloze router als in de statusbalk verschijnt.

Belangrijk: Gebruik, om het risico voor de veiligheid te beperken, de standaard beveiligingsinstellingen en stel een veilig en uniek wachtwoord in.