Foto's en video's op Dropbox delen
Instellingen & Services

Foto's en video's op Dropbox delen

Gebruik Galerij om je foto's en video's in Dropbox te plaatsen. Daarna kun je de koppeling naar je Dropbox delen zodat je vrienden je foto's en video's kunnen bekijken.

Foto's en video's uploaden naar Dropbox vanuit Galerij

1. Open de app Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die je wilt delen.
  3. Tik op Delen > Dropbox.
  4. Selecteer de foto's of video's die je wilt uploaden en klik op Volgende.
  5. Maak of kies een map in Dropbox en tik op Uploaden.
Tip:
Om de uploads vanuit Galerij te bekijken, plaats je ze in de map Photos in je Dropbox. Of maak onder Photos een map en upload ze naar deze map.

Automatisch opnames van de camera uploaden

Je nieuwe opnames worden automatisch geupload als je de optie Camera Upload hebt ingeschakeld bij het instellen van je Dropbox-account op de HTC One X/One X‍+. Als je dat nog niet hebt gedaan, kun je ze inschakelen in de instellingen van Dropbox.
  1. Open de app Dropbox.
  2. Tik op > Instellingen > Camera upload inschakelen.
  3. Kies het type internetverbinding dat je wilt gebruiken voor het uploaden van je foto's en video's naar Dropbox.
  4. Tik op Inschakelen.

Je geuploade foto's en video's bekijken vanuit Galerij

De map Camera Uploads en de submappen onder de map Photos in je Dropbox zijn toegankelijk vanuit Galerij. Ze worden als albums weergegeven.
  1. Open de app Galerij.
  2. Tik op > Albums > Dropbox.
  3. Als je een bericht ziet dat HTC Sense toegang wil tot Dropbox moet je op Toestaan tikken.
  4. Tik op een album om de foto's en video's daarin te bekijken.

De koppeling naar je Dropbox delen

Deel de koppeling naar je album met foto's en video's die in je Dropbox is opgeslagen, zodat anderen deze kunnen bekijken.
  1. Tik in het scherm Galerij Albums op Dropbox.
  2. Gebruik een van de volgende methodes:
    • Tik op een album dat je wilt delen en tik op Delen.
    • Om een enkele foto te delen, tik je er op om hem weer te geven, waarna je er nogmaals op tikt en op Delen tikt.
  3. Kies hoe je de koppeling naar dit album of deze foto wilt delen, zoals per e-mail verzenden of op je sociale netwerken plaatsen.
Tip: Je kunt ook de app Dropbox gebruiken. Tik op dat naast het album of bestand verschijnt en tik vervolgens op Delen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x-plus
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-dropbox-share_photos_videos