Dropbox gebruiken op de HTC One X/One X‍+
Instellingen & Services

Dropbox gebruiken op de HTC One X/One X‍+

Als je Dropbox gebruikt, heb je altijd toegang tot je foto's, video's en documenten – op de HTC One X/One X‍+, je computer, en op je andere mobiele apparaten waarop je toegang hebt tot Dropbox.
Meld je op de HTC One X/One X‍+ aan bij je Dropbox-account zodat je:
  • Gedurende twee jaar kunt genieten van extra 23 GB gratis Dropbox opslag.
  • Je foto's en video's bekijken die zijn opgeslagen in Dropbox rechtstreeks vanuit Galerij.
  • Geen grote bijlagen meer bij het delen via e-mail. Stuur gewoon een koppeling naar je Dropbox-bestanden.
  • Kantoor-documenten kunt bekijken en bewerken die zijn opgeslagen in Dropbox.
  • PDFs bekijken die zijn opgeslagen in Dropbox.
  • Rechtstreeks in Dropbox documenten opslaan, zoals bijlagen bij e-mails.
  • Op elk moment de resterende opslagruimte van Dropbox kunt controleren.
Opmerking: Als de Dropbox app niet is geïnstalleerd, kun je deze downloaden en installeren vanaf Google Play.

Over het aanbod voor extra gratis Dropbox-opslag

De extra 23 GB opslag van Dropbox is een speciale aanbieding die beschikbaar is op telefoons van HTC waarop Android met HTC Sense 4.0 of later wordt gebruikt en waarop Dropbox vooraf geïnstalleerd is. Deze aanbieding is geldig voor zowel nieuwe als bestaande Dropbox-gebruikers.
Belangrijk:
  • Aanvullende gebruiksvoorwaarden kunnen van toepassing zijn (waaronder abonnementskosten) als je proef van twee jaar afloopt.
  • Op HTC-telefoons waarop Dropbox niet is voorgeladen, kun je dat downloaden van Google Play en gebruikmaken van de integratie van Dropbox met apps zoals Galerij en Mail.
  • Om deze extra Dropbox-opslag van 23 GB gratis twee jaar te kunnen gebruiken, stel je je Dropbox-account in vanaf de HTC One X/One X‍+ (en niet vanaf je computer of van andere niet-HTC-toestellen) en voer je de wizard Get started uit op de website van Dropbox (www.dropbox.com/gs).
  • Als je nog geen Dropbox-account hebt, kun je een nieuwe account maken vanaf de HTC One X/One X‍+ of vanaf je computer op www.dropbox.com.
  • Deze extra gratis opslag is een eenmalige aanbieding. Je komt alleen in aanmerking voor deze aanbieding vanaf één HTC-toestel.

Bezoek de website van Dropbox (http://www.dropbox.com/help/249) voor de volledige gebruiksvoorwaarden.

Opmerking: Dropbox is een externe app die niet wordt geleverd door of geassocieerd is met HTC Corporation.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-x-plus
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-dropbox-intro